03. ЦВЕТЕ на ЖИВОТА

Д. Мелхизедек: "...Цветето на Живота е единственото изображение, което съдържа в себе си до един аспектите на творението, всички математически формули, всеки закон на физиката, всяка хармония в музиката и всяка биологична форма ..."
Д. Мелхизедек:

Кат. №: 0 3 1 2 0

ГРАМАЖ: 3,9 - 4,2 гр./бр. Сребро – пр. 925 /1000
РАЗМЕРИ: Диаметър Ф 20 мм.
В центъра на амулета може да се постави камък.
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката 9 - 12 работни или 11 - 16 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба СПИДИ до ОФИС. Пратката може да се достави с ЕКОНТ или BULPOST до офис или на адрес. Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 39 лв./бр. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето СОБСТВЕНО и ФАМИЛНО име

Вашия GSM номер ( изискване на куриерската служба )

Доставка до офис на SPEEDY ( " С ВКЛЮЧЕНА ДОСТАВКА " ): Град и офис на SPEEDY ( задължително )

Адрес за доставка с КУРИЕР или град и офис на ДРУГА куриерска служба ( посочете куриерска служба )

Вашият Email за потварждение на поръчката

Вашaта поръчка: Кат.№ ( Кат.№ и минерал за камък )

ЦВЕТЕ на ЖИВОТА ( ДЪРВОТО на ЖИВОТА )
„Това е цялото познание както женско, така и мъжко – без изключение … Пропорциите на тази единствена рисунка съдържат всички възможни аспекти на живота …“ Д. Мелхизедек
Цветето на Живота е името, което се дава на геометрична фигура, съставена от множество равномерно разпределени, припокриващи се кръгове. Тази фигура представлява едно цвете като модел със симетрична структура на шестоъгълник. Всичко природно красиво е математически вярно. Флорален мотив откриван като фреска по стени и колони в храмове и сгради с окултно-ритуално предназначение от древността на много места по света. Флоралните мотиви са ползвани в християнските храмове като мотиви за стъклописи ( витражи ), а при мюсюлманските храмовете като мотив за решетки през които преминава светлина и по – рядко за стъклописи в храмове ( често срещани са като витражи в дворците на мюсюлманските владетели ). Много често за да се скрие геометрията на общия рисунъка са ползвани други фигури ( например: квадрат, правоъгълник или триъгълник ) или флорални мотиви с които са замествали отделните съставни форми от общия рисунък на фигурата. Д. Мелхизедек споменава Египет като първоизточник, но такива или подобни фрески има в Европа, Африка и Азия открити са и в България. Прави се връзка между стъпките на живота и геометрията на Цветето на живота. Това което е сигурно е, че сгради ( окултно-ритуални комплекси ) в които съществува такива фреска, са били в добро състояние и сградите са просъществували столетия. Флоралния мотив Цветето на живота се ползва от различни култури и религиозни вярвания в цял свят – християни, мюсюлмани, юдей, будисти, хидндуисти и други. При носене на амулета може да се комбинира и с други амулети.
Възстановява психическото равновесие. Усилва интуицията и паранормалните способности. Дава силна защита от агресия и зло. Амулета носен в областта на сърцето или слънчевия сплит има общо добро действие върху: чакрата на слънчевия сплит -Манипура, чакрата на сърцето – Анахата и чакрата на гърлото – Вишуддха. Амулета с този размер ( 20 мм. ) се прави от края на 2015 г. и е подходящ при 70-80 % от хората.