02. АМУЛЕТИ от БЪЛГАРИЯ и ТРАКИЯ

р_22+26-1

Кат. №: 2 2 – 2 6

Диаметър: 32 мм.
Сребро ( Ag )
Срок за изработка на поръчката 13 работни или 15 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба BULPOST, за доставка с Еконт или Спиди до офис на куриерската служба - цена + 4 лв. , за доставка с куриер - цена + 9 лв. Ако в населеното място няма офис на избраната куриерска служба доставката е с куриер. Моля посочете куриерската служба при изпращане на "ПОРЪЧКА". Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 112 лв. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

Цвете на живота с Конче

Цветето на живота ( Дървото на живота ) – един от малкото амулети който при радиестезична проверка ( мерене с махало ) разрешава комбинирането с други амулети и/или минерали като при това комбиниране всеки един от амулетите запазва качествата си, допълва другия амулет и двата заедно дават качествено нова сила на амулета или качествено ново действие което допълва действието на единия или и на двата амулета. Амулета носен в областта на сърцето или слънчевия сплит има общо добро действие върху: чакрата на слънчевия сплит -Манипура, чакрата на сърцето – Анахата и чакрата на гърлото – Вишуддха. Комбинирането с минерали ( камъни ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета се комбинира с други амулети от края на 2010 г.

Цвете на Живота ( Дървото на Живота ) – „Това е цялото познание както женско, така и мъжко – без изключение … Пропорциите на тази единствена рисунка съдържат всички възможни аспекти на живота …“ Д. Мелхизедек. Амулета Цвете на живота възстановява психическото равновесие, усилва интуицията и пара нормалните способности, дава силна защита от агресия и зло.

Конче – тотемно животно за България. Символ на Небесно начало и Слънце. Посредник между долния и горния свят. Символ и амулет на и за сила, бързина, плодородие, младост, възраждане, сексуална мощ и надареност. В Китай се квалифицира като Ян енергия. В И Дзин олицетворява сила и бързина. Соларен символ със собствено място и в християнството, Гърция и Рим. Подходящ е за 65-75% от хората. Индивидуалната инициация – зареждане (активиране) на амулета е желателна. Изработва се от 2010 година. Минерала ( камъка ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета може да се изработи с различни от показаните минерали. Виж материала за: Планински кристал.

Пояснение: Амулета е изработен така, че лесно може да се раздели на Цвете на живота и Конче. Двата амулета могат да се носят самостоятелно един от друг. Камък – кабушон или фасетиран планински кристал. При поръчка моля посочете минерала и вида камък в графа “ Вашата поръчка “ – пример: кабушон планински кристал / фасетиран планински кристал. Обявената цена е за фасетиран планински кристал – Ф 1,5 / 2 мм.