02. АМУЛЕТИ от БЪЛГАРИЯ и ТРАКИЯ

р_22126-1

Кат. №: 2 2 1 2 6

Ширина: 15 мм.
Височина: 28 мм.
Сребро ( Ag )
Грамаж: 3,5 гр.
Срок за изработка на поръчката 9 работни или 11 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба BULPOST, за доставка с Еконт или Спиди до офис на куриерската служба - цена + 4 лв. , за доставка с куриер - цена + 9 лв. Ако в населеното място няма офис на избраната куриерска служба доставката е с куриер. Моля посочете куриерската служба при изпращане на "ПОРЪЧКА". Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 61 лв. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

КОНЧЕ

Тотемно животно за България. Символ на Небесно начало и Слънце. Посредник между долния и горния свят. Символ и амулет на и за сила, бързина, плодородие, младост, възраждане, сексуална мощ и надареност. В Китай се квалифицира като Ян енергия. В И Дзин олицетворява сила и бързина. Соларен символ със собствено място и в християнството, Гърция и Рим. Жертвено животно за някои народи. Каталожен № 22126 се ползва като амулет – висулка, а в миналото и като амулет за пунгия (кожена кесия) и за огниво. Подходящ е за 60-70% от хората. Индивидуалната инициация – зареждане (активиране) на амулета е желателна. Изработва се от 2004 година. Минерала ( камъка ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета може да се изработи с различни от показаните минерали. Виж материала за: Планински кристал

Пояснение: Камък – кабушон или фасетиран планински кристал. При поръчка моля посочете минерала и вида камък в графа “ Вашата поръчка “ – пример: кабушон планински кристал / фасетиран планински кристал. Обявената цена е за фасетиран планински кристал – Ф 1,5 / 2 мм.