11. ФАТИМА

p_11L-1

Кат. №: 11123 М – Фатима

Грамаж: 4 гр./бр. Сребро пр. 925/1000
Диаметър: 23 мм.
КАМЪК: 1 бр. кабушон Ф 2 - 2,1 мм. направен ръчно по-поръчка за съответния амулет от естествен лазурит или друг минерал. При поръчка моля посочете минерала в графа “ Вашата поръчка “.
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката до 20 - 25 дни. Доставка с куриерска служба до ОФИС. Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 75 лв./бр
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

Ръката на Фатима

Основната символика на ръката е действие, сила, власт и защита. В държавната религиозно – обредна система на индуизма , хиндуизма и Египет е символ и на върховната държавна власт. Амулета „Ръката на Фатима“ (отворената длан на Фатима дъщеря на Мохамед ) символизира петте основни стълба в религията – вяра , молитва , поклонничество , пост и милосърдие . Това е един от силните амулети ползван от мюсюлмани и християни в цял свят. Силното спиращо действие на негативна енергия не е само върху собственика на амулета но и върху имота му , това накарало и хора от други култури да го ползват за защита. За мюсюлманите в дланта и пръстите на ръката може да се изпишат арабски йероглифи ,а за другите култури в дланта и пръстите се вкарват флорални или геометрични мотиви . Минерала ( камъка ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета може да се изработи с различни от показаните минерали. Виж материала за: Лазурит 

Пояснение: Камък – кабушон от Лазурит . При поръчка моля посочете минерала и вида камък в графа “ Вашата поръчка “ – пример: кабушон планински кристал / фасетиран планински кристал. Обявената цена е за кабушон от лазурит – Ф 2 – 2,1 мм.