03. ЦВЕТЕ на ЖИВОТА

Кат. №: 04-26 А

Диаметър: 30 мм.
Сребро ( Ag )
Грамаж: 10,5 гр.
Срок за изработка на поръчката 9 работни или 11 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба BULPOST, за доставка с Еконт или Спиди до офис на куриерската служба - цена + 4 лв. , за доставка с куриер - цена + 9 лв. Ако в населеното място няма офис на избраната куриерска служба доставката е с куриер. Моля посочете куриерската служба при изпращане на "ПОРЪЧКА". Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 72 лв. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

Цвете на живота с Ом

Амулета Цветето на живота ( Дървото на живота ) е един от малкото амулети който при радиестезична проверка ( мерене с махало ) разрешава комбинирането с други амулети и/или минерали като при това комбиниране всеки един от амулетите запазва качествата си, допълва другия амулет и двата заедно дават качествено нова сила на амулета или качествено ново действие което допълва действието на единия или и на двата амулета. Амулета носен в областта на сърцето или слънчевия сплит има общо добро действие върху: чакрата на слънчевия сплит -Манипура, чакрата на сърцето – Анахата и чакрата на гърлото – Вишуддха. Комбинирането с минерали ( камъни ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета се комбинира с други амулети от края на 2010 г.

ЦВЕТЕ на ЖИВОТА ( ДЪРВОТО на ЖИВОТА ) – „Това е цялото познание както женско, така и мъжко – без изключение … Пропорциите на тази единствена рисунка съдържат всички възможни аспекти на живота …“ Д. Мелхизедек. Амулета Цвете на живота възстановява психическото равновесие, усилва интуицията и пара нормалните способности, дава силна защита от агресия и зло.

ОМ ( ОМКАРА , АУМ ) – Сричката Ом е най-богатият на значения символ в хиндуизма. Тя е звук – творец, от който се развива проявата и следователно е образ на словото. Тя е Безсмъртното, Неизчерпаемото ( акшара ); тя е самата същност на Ведите, а следователно и на традиционното познание. Тя е символът на Ганеша и отговаря на свастиката ( цикличността ). Съществува и една четвърта особеност на сричката, а тя е нейната неопределена цялост, разглеждана независимо от трите изграждащи я елемента.