03. ЦВЕТЕ на ЖИВОТА

p_04-26A

Кат. №: 03-041

Диаметър: 30 мм.
Сребро ( Ag )
Грамаж: 10,5 гр.
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката 9 - 12 работни или 11 - 16 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба СПИДИ до ОФИС. Пратката може да се достави с ЕКОНТ или BULPOST до офис или на адрес. Заплащане: Наложен платеж. Камъни: Виж края на описанието на амулета.
Цена: 79 лв. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

Цвете на живота с Ом

Амулета Цветето на живота ( Дървото на живота ) е един от малкото амулети който при радиестезична проверка ( мерене с махало ) разрешава комбинирането с други амулети и/или минерали като при това комбиниране всеки един от амулетите запазва качествата си, допълва другия амулет и двата заедно дават качествено нова сила на амулета или качествено ново действие което допълва действието на единия или и на двата амулета. Амулета носен в областта на сърцето или слънчевия сплит има общо добро действие върху: чакрата на слънчевия сплит -Манипура, чакрата на сърцето – Анахата и чакрата на гърлото – Вишуддха. Комбинирането с минерали ( камъни ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета се комбинира с други амулети от края на 2010 г.

ЦВЕТЕ на ЖИВОТА ( ДЪРВОТО на ЖИВОТА ) – „Това е цялото познание както женско, така и мъжко – без изключение … Пропорциите на тази единствена рисунка съдържат всички възможни аспекти на живота …“ Д. Мелхизедек. Амулета Цвете на живота възстановява психическото равновесие, усилва интуицията и пара нормалните способности, дава силна защита от агресия и зло.

ОМ ( ОМКАРА , АУМ ) – Сричката Ом е най-богатият на значения символ в хиндуизма. Тя е звук – творец, от който се развива проявата и следователно е образ на словото. Тя е Безсмъртното, Неизчерпаемото ( акшара ); тя е самата същност на Ведите, а следователно и на традиционното познание. Тя е символът на Ганеша и отговаря на свастиката ( цикличността ). Съществува и една четвърта особеност на сричката, а тя е нейната неопределена цялост, разглеждана независимо от трите изграждащи я елемента.