03. ЦВЕТЕ на ЖИВОТА

flower of life + OM
Свeщeн cимвoл който съдържа във себе си всички аспектите на творението, математика, физика, музика и всяка биологична жизнеформа.

Кат. №: 03-04 М

ТЕГЛО: 7,50 гр. Сребро (Ag) - проба 925/1000
ДИАМЕТЪР: Ф - 33 мм.
КАМЪК: ЛАЗУРИТ - кабушон Ф - 2,5 мм.
За камък от друг минерал направете "ЗАПИТВАНЕ"
САЙТА ВРЕМЕННО СПИРА РАБОТА ( 2 - 4 МЕС. ) ПОРАДИ ОТСЪСТВИЕ НА ТИТУЛЯРА ОТ СТРАНАТА.
Цена -0- лв. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

Амулета Цветето на живота ( Дървото на живота ) е един от малкото амулети който при радиестезична проверка ( мерене с махало ) разрешава комбинирането с други амулети и/или минерали като при това комбиниране всеки един от амулетите запазва качествата си, допълва другия амулет и двата заедно дават качествено нова сила на амулета или качествено ново действие което допълва действието на единия или и на двата амулета. Амулета носен в областта на сърцето или слънчевия сплит има общо добро действие върху: чакрата на слънчевия сплит -Манипура, чакрата на сърцето – Анахата и чакрата на гърлото – Вишуддха. Комбинирането с минерали ( камъни ) подобрява и акцентира над определени качества. Амулета се комбинира с други амулети от края на 2010 г.
ЦВЕТЕ на ЖИВОТА ( ДЪРВОТО на ЖИВОТА ) – „Това е цялото познание както женско, така и мъжко – без изключение … Пропорциите на тази единствена рисунка съдържат всички възможни аспекти на живота …“ Д. Мелхизедек. Амулета Цвете на живота възстановява психическото равновесие, усилва интуицията и пара нормалните способности, дава силна защита от агресия и зло.
ОМ ( ОМКАРА , АУМ ) – Сричката Ом е най-богатият на значения символ в хиндуизма. Тя е звук – творец, от който се развива проявата и следователно е образ на словото. Тя е Безсмъртното, Неизчерпаемото ( акшара ); тя е самата същност на Ведите, а следователно и на традиционното познание. Тя е символът на Ганеша и отговаря на свастиката ( цикличността ). Съществува и една четвърта особеност на сричката, а тя е нейната неопределена цялост, разглеждана независимо от трите изграждащи я елемента.
Виж материала за: Лазурит. Амулета може да се изработи с различни от показаните минерали.
Камък – кабушон от естествен лазурит. При поръчка моля посочете минерала в графа “ Вашата поръчка “.