07. ПЕТЪР ДЪНОВ

p_Deunov - anchor

Кат. №: 0 7 1 2 5

РАЗМЕР: Диаметър: Ф 20 мм.
ГРАМАЖ: 1,9 - 2,5 гр./бр. Сребро пр. 925/1000
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката до 15 дни. Доставка с куриерска служба СПИДИ до ОФИС. Пратката може да се достави с ЕКОНТ до офис, и на адрес. Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 48 лв./бр.
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

Това е символ даден от П. Дънов.
Котвата представлява слизането на човешкия дух на земята. Въжето е връзката на човека с неговата душа. Тя е поставена в триъгълника, което означава, че човек трябва да работи с личността в три полета: а/ На физическото поле с действията си; б/ На чувственото поле с чувствата си и в/ На умственото поле – с мисълта. Да работи в условията на равностранен триъгълник, което означава да изработи хармонична личност между чувствата, мислите и действията. Ключът сол означава основният тон на Новата култура. Там има и петолиние с поставени три ноти – До, Ми, Сол. Всяка нота има свой цвят и е свързана с известни души ( това е гамата До Мажор ).
На Рила, на 7-те езера, при извора „Ръцете, които дават“, е издълбана такава котва на една скала и е направена чешма. На тази чешма, П. Дънов е казал: „Тази чешма ще съществува 200 години“. Това означава, че Той я прави за 200 години. Тази емблема бе дадена още когато се правеше самата чешма. От другата страна на скалата е издълбан надпис и няколко символични знака.
Котвата не е подходящ за всеки при радиестезична проверка, съобразена с нумерологията. Индивидуалната инициация – зареждане (активиране) на амулета е желателна. Изработва се от 2003 год. в три размера: Ф 45 мм. ; Ф 25 мм. и Ф 20 мм.