01. АТЛАНТИ Амулети

Bracelet Atlanteans
Bracelet Atlanteans

Кат. №: 0 1 3 1

РАЗМЕР: Ш. 8 мм.
ГРАМАЖ: 14 - 19 гр./бр. Сребро пр. 925/1000
Пояснение: Гривната може да се изработи с различни видове плетки на страничния "синджир". За изработката на гривната е нужна мярка - обиколката на китката.
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката до 30 дни. Доставка с куриерска служба ЕКОНТ до ОФИС. Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 210 лв./бр.
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

АТЛАНТИ

(Пръстен на Атлантите, Атлантски пръстен, Формата Луксор, Пръстенът на Картър и Пръстенът от Луксор)

Последният известен притежател на пръстена е Андре де Белизал, който се е занимавал с Радиестезия. Анализирал вълните, които се излъчвали от пръстена и открил, че фигурата върху него прави защитно поле за носещия го. Фигурата защитава от видими и невидими външни негативни сили, има силно енергийно поле резониращо с носещият го и действа като енергийна защита срещу всякакви нехармонични посегателства. Подобрява здравословното състояние на отделни групи от органи в зависимост от това на коя ръка и пръст се носи. При носене в областта на сърцето има общо добро действие. Намира приложение и като коректор на вредни излъчвания в Геомантията ( Васто / Фън Шуй ). В този вид се прави от края на 2008 г. и е подходящ при 92-97 % от хората. Гривната когато се носи на ЛЯВА РЪКА, защитава от свръх естествени сили. Носена на ДЯСНА РЪКА, филтрира и концентрира вибрациите на собственика си, като му позволяват да повиши силата си да убеждава, подкрепя го в преговори от всякакъв тип.

Пояснение: Гривната може да се изработи с различни видове плетки на страничния „синджир“.