01. АТЛАНТИ Амулети

atlantis ring
atlantis ring atlantis ring

Кат. №: 0 1 2 7

РАЗМЕР: Ширина: 6,8 – 7 мм.
ГРАМАЖ: 4,1 – 6 гр./бр. Сребро пр. 925/1000 - Грамажа на пръстена зависи от мярката.
За изработката на пръстена е нужна мярка ( мярката може да се определи в магазините за бижута ).
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката до 30 дни. Доставка с куриерска служба ЕКОНТ до ОФИС. Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 96 лв./бр.
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

АТЛАНТИ

(Пръстен на Атлантите, Атлантски пръстен, Формата Луксор, Пръстенът на Картър и Пръстенът от Луксор)

Последният известен притежател на пръстена е Андре де Белизал, който се е занимавал с Радиестезия. Анализирал вълните, които се излъчвали от пръстена и открил, че фигурата върху него прави защитно поле за носещия го. Пръстенът защитава от видими и невидими външни негативни сили, има силно енергийно поле резониращо с носещият го и действа като енергийна защита срещу всякакви нехармонични посегателства. Подобрява здравословното състояние на отделни групи от органи в зависимост от това на коя ръка и пръст се носи. При носене в областта на сърцето има общо добро действие. Намира приложение и като коректор на вредни излъчвания в Геомантията ( Васто / Фън Шуй ). В този вид се прави от края на 2004 г. и е подходящ при 92-97 % от хората. Носен на Лявата Ръка, защитава от свръх естествени сили. Носен на Дясната Ръка, филтрира и концентрира вибрациите на носителя си, които му позволяват да повиши силата си да убеждава, подкрепя го в преговори от всякакъв тип. Влиянието му ще доминира над определена част от тялото, в зависимост на кой пръст се носи ( принцип на меридианите ): Палец – глава и скелет; Показалец – дихателна и нервна система, жизненост, движения; Среден пръст – влияе на всички телесни функции, храносмилателна система; Безименен – полова и пикочна система и Кутре – сърце и кръвообращение.

Прочети публикацията.

Пояснение: Разликата между кат.№ 0127 и 0129 е в ширината на пръстена. Грамажа на пръстена зависи от мярката. За изработката на пръстена е нужна мярка ( мярката може да се определи в магазините за бижута ).