01. АТЛАНТИ Амулети

atlantis ring_silver

Кат. №: 0 1 2 6

Ширина: 6 мм.
Материал: Сребро – пр. 925 /1000
Грамаж: 4,8 – 6 гр.
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката 9 - 12 работни или 11 - 16 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба СПИДИ до ОФИС. Пратката може да се достави с ЕКОНТ или BULPOST до офис или на адрес. Заплащане: Наложен платеж. Камъни: Виж края на описанието на амулета.
Цена: 69 лв. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

АТЛАНТИ
(Пръстен на Атлантите, Атлантски пръстен, Формата Луксор, Пръстенът на Картър и Пръстенът от Луксор)
Последният известен притежател на пръстена е Андре де Белизал, който се е занимавал с Радиестезия. Анализирал вълните, които се излъчвали от пръстена и открил, че фигурата върху него прави защитно поле за носещия го. Пръстенът защитава от видими и невидими външни негативни сили, има силно енергийно поле резониращо с носещият го и действа като енергийна защита срещу всякакви нехармонични посегателства. Подобрява здравословното състояние на отделни групи от органи в зависимост от това на коя ръка и пръст се носи. При носене в областта на сърцето има общо добро действие. Намира приложение и като коректор на вредни излъчвания в Геомантията ( Васто / Фън Шуй ). В този вид се прави от края на 2004 г. и е подходящ при 92-97 % от хората. Носен на Лявата Ръка, защитава от свръх естествени сили. Носен на Дясната Ръка, филтрира и концентрира вибрациите на носителя си, които му позволяват да повиши силата си да убеждава, подкрепя го в преговори от всякакъв тип. Влиянието му ще доминира над определена част от тялото, в зависимост на кой пръст се носи ( принцип на меридианите ): Палец – глава и скелет; Показалец – дихателна и нервна система, жизненост, движения; Среден пръст – влияе на всички телесни функции, храносмилателна система; Безименен -полова и пикочна система и Кутре – сърце и кръвообращение.
Пояснение: Разликата между кат.№ 01216, 01217 и 01219 е в ширината на пръстена. Грамажа на пръстена зависи от мярката. За изработката на пръстена е нужна мярка ( мярката може да се определи в магазините за бижута ).