01. АТЛАНТИ Амулети

atlantis_ 01146M am

Кат. №: 0 1 1 4 6 M

ГРАМАЖ: 6,1 - 6,5 гр./бр. Сребро пр. 925/1000
РАЗМЕРИ: 46 х 11 мм.
КАМЪК: 2 бр. триъгълни кабушони направени "ръчно" по-поръчка за съответния амулет от естествен аметист, тигрово око, кехлибар, планински кристал или друг минерал. При поръчка моля посочете минерала в графа “ Вашата поръчка “.
Направената "ПОРЪЧКА" се потвърждава до 24 ч. с посочен срок и офис за доставка. Срок за изработка на поръчката 11 - 16 календарни дни. Доставка: Обявената цената е с включена доставка с куриерска служба СПИДИ до ОФИС. Пратката може да се достави с ЕКОНТ или BULPOST до офис или на адрес. Заплащане: Наложен платеж.
Цена: 76 лв./бр. с естествен камък тигрово око или аметист. ( с включена доставка )
Поръчай

Вашето име

Вашия адрес ( задължително )

Вашия телефон ( изискване на куриерската служба )

Вашият Email

Вашaта поръчка

АТЛАНТИ
(Пръстен на Атлантите, Атлантски пръстен, Формата Луксор, Пръстенът на Картър и Пръстенът от Луксор)
Последният известен притежател на пръстена е Андре де Белизал, който се е занимавал с радиестезия. Анализирал вълните, които се излъчвали от пръстена и открил, че фигурата върху него прави защитно поле за носещия го. Пръстенът защитава от видими и невидими външни негативни сили, има силно енергийно поле резониращо с носещият го и действа като енергийна защита срещу всякакви нехармонични посегателства. Подобрява здравословното състояние на отделни групи от органи в зависимост от това на коя ръка и пръст се носи. При носене в областта на сърцето има общо добро действие. Намира приложение и като коректор на вредни излъчвания в Геомантията (Васто/Фън Шуй). В този вид се прави от края на 2004 г. и е подходящ при 92-97 % от хората.
Амулета носен в областта на сърцето или слънчевия сплит има общо добро действие върху: чакрата на слънчевия сплит -Манипура, чакрата на сърцето – Анахата и чакрата на гърлото – Вишуддха. Минерала ( камъка ) подобрява и акцентира над определени качества. Виж материала за: Аметист или Тигрово око. Амулета може да се изработи с различни от показаните минерали.

КАМЪК: 2 бр. триъгълни кабушони направени „ръчно“ по-поръчка за съответния амулет от естествен аметист, тигрово око, кехлибар, планински кристал или друг минерал. При поръчка моля посочете минерала в графа “ Вашата поръчка “.